Najnovija generacija profila – KÖMMERLING 76 – postavlja nove, jedinstvene standarde. U razvoj ovog sistema ugrađena je sveobuhvatna stručnost, desetljeća istraživanja i razvoja, najsuvremenije računalsko projektiranje, simulacije i bezbroj testova.

  • Prozor za dobar osjećaj 

Svjetlo je bitno za ljudski opstanak, čini nas sretnim i povećava naš osjećaj opće ugodnosti. KÖMMERLING 76 pomaže vam ispuniti san o domu ispunjenom svjetlošću i osjećajem ugode.

  • Prozor za štednju energije

Energetska učinkovitost ima smisla – štedi vaš novac i dobra je za okoliš. U idealnom slučaju, štednja energije trebala bi biti jednostavna, praktična, čak i zabavna. KÖMMERLING 76 omogućuje vam ugradnju suvremenog trostrukog ostakljenja ili posebnog funkcionalnog stakla debljine do 48 mm. To sprječava gubitak toplinske energije, a velike ostakljene površine omogućuju maksimalan ulazak sunčeve topline u prostoriju. Štednja energije spojena s vrhunskom estetikom.

  • Prozor otporan na buku

Zvučna izolacija je iznimno bitna za zdravlje vaše obitelji, jer je buka trajan izvor stresa koji može izazvati niz zdravstvenih problema. Inovativna tehnologija brtvljenja sustava KÖMMERLING 76 u kombinaciji s zvučnom izolacijom ostakljenja osigurava miran i tih životni prostor – čak i ako živite u blizini prometne ceste.

  • Prozor koji donosi dodatnu vrijednost

KÖMMERLING 76 je beskompromisno kvalitetan – nudi vam sve prednosti modernih prozora, od dizajna do funkcionalnosti, fizikalnih svojstava i izolacijskih vrijednosti do zaštite okoliša i dugoročnog održavanja visoke vrijednosti. Dizajniran je kako bi zadovoljio i buduće potrebe i zahtjeve.

6-komorni profil

Širina: Krilo 85 mm, Štok 76 mm
Staklo: Top N “warm edge”, Ug=1,1 W/m2K
Okov:
Zvučna izolacija Rw=30 dB
Toplinska izolacija: Uw=1,1 W/m2K